Billig reklam
Webben som annonsmedium
Att förenkla sökandet
50% rabatt
Priser
Regler

 

Att annonsera på vår webbplats är synnerligen prisbilligt.

Den som är intresserad av att annonsera kan sända ett e-post meddelande här!

Skulle någon ha fler frågor går det utmärkt att höra av sig till den webbansvarige.


Annonsering

Även om ni redan har en företagspresentation på annan webbadress kan froson.com hjälpa till med att locka intresserade till era hemsidor. Annonsering med s.k "banners" är synnerligen prisbilliga, och alla företag oavsett geografisk hemort är naturligvis välkomna att annonsera på vår adress.

Här finns det möjligheter att hålla en reklamplats på framsidan.
På överdelen hos framsidan på froson.com finner ni en stor reklamplats med texten "Ledig reklamplats." Det finns endast en sådan, denna kan innehålla bild och text om ert företag, samt sedvanlig länk till er presentation.

 • Priset för denna reklamplats är 2000 kronor per år.
 • På framsidan återfinns även ett antal mindre reklamplatser nere till höger, avgift för dessa är 700 kronor per år.

  Ett annat alternativ är att sponsra en eller flera av turistsidorna. För endast 700 kronor om året får erat företag då två reklamspottar -en klickbar bild som leder vidare till eran webbpresentation eller lockar nya kunder till affären.
  Företag som sponsrar turistsatsningen får även ett utrymme med fullständig adress och kontaktinformation införd i företagsregistret utan extra kostnad.

  För företag på Frösön som redan har en presentation på Internet finns även alternativet att hålla en sida under froson.com vilken tjänar som inkörsport till den egna större presentationen.
  Kontakta den webbansvarige om detta alternativ är intressant.

  [Framsida för froson.com]
 •